Koppelverkoop. 

- 30% vanaf 2 paar.

Van 1/12 tot 31/12

Deze Lommelse schoenenwinkel biedt steeds mooie promoties aan

Om mooie en kwaliteitsvolle kinderschoenen te kopen, moet je vaak een hele som neertellen. Natuurlijk denkt Belles & Bikkels ook aan jouw portefeuille en bieden zij geregeld leuke kortingen aan zodat je je kindje toch de nodige schoentjes kan geven zonder je blauw te betalen. Breng snel een bezoekje in deze schoenenwinkel in Lommel voor de allerlaatste promoties op de schoentjes voor je baby, zoon of dochter!

De allerlaatste acties

Nat weer? Koude voetjes? Op zoek naar een tweede paar om naar de jeugdbeweginge te gaan, of zijn hun huidige schoentjes versleten of te klein?  Kom op 25 november tussen 12 en 18u kijken, want we houden een stockverkoop en hebben nog wel wat moois in de aanbieding.  Zijn de schoenen toch te klein? Geen nood! Omruilen kan zonder probleem.

En dat is niet alles! De boekentassen worden nu verkocht aan 50% van het aankoopbedrag. 

Nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in de laatste nieuwtjes die Belles & Bikkels in Lommel voor jouw in petto heeft? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele actie en geniet je steeds van de mooie promoties! Aarzel bovendien niet om even een vrijblijvend kijkje te komen nemen in de schoenenwinkel zelf. Zaakvoerster Kim helpt je met veel plezier verder met de keuze voor de allerbeste aankoop voor je kind.

Openingsuren

Di - Wo: 10:00u - 18:00u
Do: 14:00u - 18:00u
Vrij - Za: 10:00u - 18:00u