Terug naar school
bekijk onze nieuwe collecties !

Deze Lommelse schoenenwinkel biedt steeds mooie promoties aan

Om mooie en kwaliteitsvolle kinderschoenen te kopen, moet je vaak een hele som neertellen. Natuurlijk denkt Belles & Bikkels ook aan jouw portefeuille en bieden zij geregeld leuke kortingen aan zodat je je kindje toch de nodige schoentjes kan geven zonder je blauw te betalen. Breng snel een bezoekje in deze schoenenwinkel in Lommel voor de allerlaatste promoties op de schoentjes voor je baby, zoon of dochter!

De allerlaatste acties

Omdat iedere mama haar kroost voorbereid op het nieuwe schooljaar en een bijpassende frisse outfit niet kan ontbreken, loopt er een zeer aantrekkelijke actie waarbij je geniet van kortingen tussen 30 en 50% op de beschikbare kinderschoenen. Zijn de schoenen toch te klein? Geen nood! Omruilen kan zonder probleem.

En dat is niet alles! Zowel de schoenen als de boekentassen worden steeds verkocht met een bon van 5 % van het aankoopbedrag voor een volgende aankoop uit de nieuwe collectie. Op die manier geniet je ook op de niet-afgeprijsde artikelen van leuke kortingen want elke uitgespaarde euro is mooi meegenomen. Wees er snel bij en geniet van al deze voordelen!

Nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in de laatste nieuwtjes die Belles & Bikkels in Lommel voor jouw in petto heeft? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele actie en geniet je steeds van de mooie promoties! Aarzel bovendien niet om even een vrijblijvend kijkje te komen nemen in de schoenenwinkel zelf. Zaakvoerster Kim helpt je met veel plezier verder met de keuze voor de allerbeste aankoop voor je kind.


Openingsuren

Di - Wo: 10:00u - 18:00u
Do: 13:00u - 18:00u
Vrij - Za: 10:00u - 18:00u